..............Tarieven

Een kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Het uurtarief van Advocatenkantoor Hoen bedraagt € 185,- exclusief BTW. In bijzondere gevallen zoals bij zeer specialistische rechtsbijstand, spoed of bij rechtsbijstand buiten normale werktijden, kan een hoger uurtarief worden gehanteerd.

Gesubsidieerde rechtsbijstand voor stichtingen of verenigingen met natuur-/milieudoelstelling

Voor deze rechtspersonen bestaat de mogelijkheid van gesubsidieerde rechtsbijstand in die zaken waarin milieu- of natuurbelangen in het geding zijn. Dat heet een "Milieutoevoeging" en wordt verstrekt door de Raad voor Rechtsbijstand. De advocaatkosten bedragen in dat geval slechts 25% van de maximale eigen bijdrage. Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand wordt uitgebreide informatie verstrekt over toevoegingen en de eigen bijdrage. Klik HIER om de website van de Raad voor Rechtsbijstand te bezoeken.

Gesubsidieerde rechtsbijstand voor particulieren

Voor particulieren bestaat de mogelijkheid van gesubsidieerde rechtsbijstand. Dit heet een “Toevoeging” en wordt verstrekt door de Raad voor Rechtsbijstand. U betaalt in dat geval alleen een eigen bijdrage aan advocaatkosten. Op de website van de Raad voor Rechtsbijstand wordt uitgebreide informatie verstrekt over toevoegingen en de eigen bijdrage. Klik HIER om de website van de Raad voor Rechtsbijstand te bezoeken.
Advocatenkantoor Hoen | contact

Jan Hofswijk 6
9241HN Wijnjewoude
tel 0516-481171
fax 0516-712191
www.advocatenkantoorhoen.nl
info@advocatenkantoorhoen.nl


VRAGENFORMULIER
KvK Leeuwarden 51533596
BTW nr. NL001434578B56

Disclaimer
Privacy Verklaring